Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XydonisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest jakiś tam \"banalny serwer\" Nie ma żadnych durnych broni +80 Jak i również zbroji. Brak epików itd.Maksymalny lv to 99 status 90 mam nadzieję że wam się spodoba. Zapraszam na serwer

Koleś jak to serwer nie jest banalny jest najbanalniejszy jaki widziałem nic nie dodałeś swojego tylko zmieniłeś sklepy. Twoim zdaniem serwer jest najlepszy?

Weź to usuń szkoda twojego czasu albo zatrudnij jakiegoś lepszego technika...

a poza tym bardzo rozwinięta ta prezka... Ciekawe kogo na nią przekonasz (rozpisz się chociaż bardziej) bo narazie nie masz nic w niej przekonującego.

Opublikowano

Ten serv spoko wiec wbije i masz + (nie grajcie na longjuYT2 [HAMACHI] bo jest zbyt latwy i np 15lvl i 23k defa)

tyrtyu

Opublikowano

Polecam bardzo serwer H@ bardzo miły pomaga i wykonuje większość prośb Expi się banalnie . 80lvl wbijesz w 2dni grając dziennie po 3-4h . Większość czesu dasz na bony ; ) Polecam serwer bardzo fajny ; )

Opublikowano

HA nie odpowiada . nie polecam

Bo mnie nie bylo o tej godzinie..

To nie jest jakiś tam \"banalny serwer\" Nie ma żadnych durnych broni +80 Jak i również zbroji. Brak epików itd.Maksymalny lv to 99 status 90 mam nadzieję że wam się spodoba. Zapraszam na serwer

Koleś jak to serwer nie jest banalny jest najbanalniejszy jaki widziałem nic nie dodałeś swojego tylko zmieniłeś sklepy. Twoim zdaniem serwer jest najlepszy?

Weź to usuń szkoda twojego czasu albo zatrudnij jakiegoś lepszego technika...

a poza tym bardzo rozwinięta ta prezka... Ciekawe kogo na nią przekonasz (rozpisz się chociaż bardziej) bo narazie nie masz nic w niej przekonującego.

Hejterow nie szukamy. Elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...